Welkom op 't Palet!

Wat fijn dat u geïnteresseerd bent in onze school! Via onze website willen we u een beeld geven van 't Palet. Bovenaan de pagina, onder het kopje 'nieuwe ouders' vindt u informatie die wellicht interessant is voor u. Snuffel rustig verder op de rest van onze website en mocht u nog vragen hebben, dan bent u van harte welkom op onze school. Loop gerust een keertje binnen, de koffie/thee staat klaar! U kunt uw vragen natuurlijk ook stellen via een mail aan bspalet@filiosscholengroep.nl of door even te bellen naar telefoonnummer 0413-296377.
Als ouder/verzorger kunt u uw kind aanmelden op onze school bij het bereiken van de vierjarige leeftijd of tussentijds in de loop van een schoolloopbaan.

 Open dagen schooljaar 2022-2023 voor kinderen die schooljaar 2023-2024 starten op de basisschool.

Op woensdag 18 en vrijdag 20 januari 2023 organiseren de drie scholen van Heeswijk Dinther een open ochtend tussen 09.00 en 12.00 uur. U kunt dan de scholen die uw interesse hebben, bezoeken en er sfeer proeven. Ook uw kind is hierbij van harte welkom. Mocht dit niet schikken of wilt u liever een persoonlijke rondleiding, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Inschrijven bij de school van uw keuze kan tijdens de open ochtend, maar ook op een later of eerder tijdstip. Wij verzoeken u dringend uiterlijk 1 maart 2023 in te schrijven. Zo weten wij op tijd hoeveel kinderen onze scholen in het schooljaar 2023-2024 zullen bezoeken.